Aktivitet

Det er muligheten til å gjøre mye forskjellige på denne campen, og siden man kan sove over, så er det mye man kan gjøre når man først har litt fritid. Det er fotballbane, basketbane og svømmebassen man kan bruke.

Spill tennis med dine kollegaer før dere går i badstuen, eller få en massasje inne hos fysioteruapeuten. Det er du som bestemmer hvordan dette skal være. Det er like fint for både kvinner og menn, og vi passer på at det blir akkurat slik dere vil at det skal være.

Vi har plass til 45 stykker på hele campen, og da er det alle fasiliteter for alle. Det vil være fine rom på fine hytter som holder en fin standard. Det er derfor vi kan ta i mot mellomstore bedrifter som holder til på kontor og andre byråer. Det vil være fine fasiliteter for alle som vil være med på denne campen, og du kan ta deg en dusj når du måtte ønske det inne i leiligheten som du har fått tildelt. Det er moderne dusjer og alt som følger med. Du trenger ikke ha med deg noe hjemmefra for at det skal være levelig inne i hytte eller leiligheten. Det er puter, dyner og alt som trengs. Så la alt være igjen hjemme. Alt av kostnader forbundet til deres opphold vil være inkludert i totalprisen. Det er bare å ta kontakt med oss for å høre mer om vårt tilbud og få et prisoverslag. Det skal ikke være vanskelig å bli bedre sammen, men det skal være litt tøft når man setter i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *