Info

Treningscampen hos Camp Lofoten er en camp som ligger like innenfor vannet bygrensen fra Vesterålen, og det vil være mulighet til å komme seg inn på campen med både bår og bil. Det er ikke noe problem å komme seg fram dit, og selve naturen in området er helt strålende. Det er ikke noe å utsette på noe av dette, og når vi førs setter i gang med campen vil det være i ett mer naturen og alt som hører med.

Når campen først har åpnet, så er det opp til bedriften som bestiller et opplegg å bestemme hvordan de vil ha det. Det kan være at de skal jobbe sammen for å bli bedre som team, eller så har de et eller annet de vil feire. Det er helt opp til bedriftene selv, men som regel vil vi bruke hele campen og tre-fire dager der for å kjøre gjennom vårt opplegg. Det er ikke noe som er mer interessant enn å se hvordan en gruppe mennesker utvikler sine relasjoner etter bare noen dager sammen. Det er kanskje en fest eller to innimellom dette, men det er også noe man gjør sammen. Ellers er det noen fyllesyke mennesker som møter til frokost og gjør seg klare til å ta fatt i dagen sammen. Det er mye moro man kan gjøre, og sammen med de to kurslederne fra Navy Seals vil det være noe folk ikke har vært borti før. Det kan være et tøft regime når man jobber med disse fra Navy Seals, men de kan virkelig det å stå opp for hverandre og jobbe sammen. Det er noe av det mest interessante vi kan tilby på campen, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger på disse guttene. De står i hinderløypa og lærer folk hvordan man skal takle pressende situasjoner sammen. Det handler om å yte alt det man har for å få det man trenger.

Mange forskjellige hindre ute i banen

Det er mange forskjellige hindre ute i banen, og det gjelder å holde tunga rett i munn når man er der ute. Det er flere steder hvor man må jobbe sammen for å komme videre. Det kan være alt fra klatrestativer til gjørmeløyper og stokkbæring. Det er mange som sliter seg ut i denne løypa, og det synes vi er veldig gøy. Det er en løype på litt over 3 kilometer, og det er ikke for de som vil kaste inn håndkledet med det første. Det er en løype som kan legges opp til forskjellige nivåer, men avstanden i løypa vil forbli den samme. Det er ikke alle som orker å legge ned en avstand som dette uten trening i kroppen. Derfor har vi mange muligheter til å tilpasse disse løypene for alle som vil være med. Det skal være mulig for alle å fulleføre denne ruta uten at det er noen kjempeproblemer, men det skal ikke være en søndagstur heller.

Kan være vanskelig å komme over

Underveis i løypa vil det være hindere som skal være vanskelig å komme over, men det skal ikke være slik at det vil ta flere dager å komme over. Det er avhengig av hvordan man ønsker å legge opp løpet, og det er ikke sikkert det er nødvendig med alle postene i hinderløypa når man setter i gang. Det kan være at noe er mer relevant for de som skal være med, og da er det flere hindere som kan utgå av programmet. Dette vil være en vurdering vi tar sammen med de som skal ha ansvaret for selve campen.

Guttene fra Navy Seals vil ikke legge opp et løp som er noe kjære mor, og da gjelder det å være forberedt på at det kan gå hardt for seg, men dette regner vi med at dere tåler. Det skal være en fin opplevelse, men vi har ikke sagt at det kommer til å være lett. Husk at etter en hard dag vil det alltid vente en fin middag!

Hva som skjer ute på hinderbanen er ikke lett å fortelle deg nå via internett. Dette er noe du må oppleve selv, men vi kan si hvor lang den er, og litt om hva du vil finne der ute. Derimot, så vil det ikke være noe gøy hvis det ikke hadde vært noen overraskelser i vente. Derfor har vi valgt å holde en del for oss selv. Hvis du leser dette, så er det mest sannsynlig sjefen din som har meldt deg på. Det er bare å glede seg, for det kan hende du finner ut noe om deg selv som du ikke visste fra før av. Husk at det skal være gøy, og du skal få utfordret deg på en måte du ikke har gjort før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *