Program

Rookie

Dette er det enkleste programmet for hele gruppen, og det kan velges for de som vil ha en litt enklere opplevelse på campen og i hinderløypa. Da vil det være nedkorting av alle aktiviteter, og det vil ikke være noe ekstremt. Det vil fortsatt være fysiske utfordringer og samarbeidsøvelser, men dette er programmet for grupper som kanskje ikke har forutsetninger for å kunne gjennomføre en veldig sterk runde i hinderløypa. Derfor kan vi anbefale denne runden til folk som kanskje vil ha en litt større vektlegging på det sosiale og morsomme framfor å få fram mestringsfølelsen. Det er enkelt å gjennomføre en slik rookie-runde, men det skal fortsatt være tøft nok til at man blir satt litt på prøve. Dette er runden vi anbefaler for en litt roligere tur i campen, og man får muligheten til å slappe litt mer av og kose seg litt mer enn de andre programmene. Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan skreddersy dette programmet for deres gruppe.

Medium

Dette er programmet for de deltakerne som vil ha litt mer fart i sakene gjennom hele helgen eller uken, og det vil være litt svette og tårer. Neida, eller kanskje det blir det. Vi har i hvert fall lagt det opp slik at det skal være litt mer å henge fingrene i når du velger dette programmet. Det skal være litt tøffere å gjennomføre, og vi legger større vekt på mestringsfølelse og samarbeid enn ren kos. Dette vil være et godt valg for grupper som er på utkikk etter å bli bedre kjent med hverandre utenfor kontoret. Det er ikke et program helt uten festligheter, for det vil selvfølgelig være rom for god mat og drikke. Når det gjelder hinderløypa vil det derimot være litt hardere krav for deltakerne. Dette setter de fleste pris på, og derfor vil du kunne ta kontakt med oss for å skreddersy en lite program etter denne modellen. Da er det Terry og Mark som vil kommme på banen for å rettlede deltakerne underveis.

Professional

Dette er programmet for dere som virkelig vil få kjørt dere og presse komfortsonen til det ytterste. Dette programmet er ikke for alle, og det vil være ganske tøffe tak som krever en fysisk forutsetning for å mestre. Derfor vil det være lurt å se an sin deltakergruppe før man bestemmer seg å velge dette programmet. Det er fysiske øvelser man skal gjennom, og da er det viktig at de som er med faktisk klarer å takle dette. Det er de tøffeste oppgavene som følger dette programmet, og det kommer til å være en opplevelse for livet når man holder på. Gruppene skal gjennomføre mye gjennom dagene, og det er lite tid til noe annet, men selvfølgelig vil det være mat og drikke og stor feiring på slutten av programmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *